Preskocit navigáciu

Preskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZ


Preskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZ
Na základe „Administratívneho rozkazu veliteľa PS k príprave mfžr rotácia december 2012“ dňa 23. júla 2012 bolo vykonané preskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z premetov ZBZ vo VÚ 1049 Sereď. Zamestnania sa zúčastnilo 21 PrV prevažne zo vzdušných síl a z výcviku síl a podpory. Všetci preskúšaní vojaci museli splniť minimálnu akceptovateľnú úroveň vycvičenosti jednotlivca, ktorá je uvedená vo výcvikovom nariadení veliteľa PS.
Zúčastnení vojaci absolvovali praktické preskúšanie z predmetov: taktická príprava, strelecká príprava, RCHBO, ženijná príprava, spojovacia príprava, jazyková príprava, zdravotnícka príprava a vojenská topografia. Na záver sa ešte museli popasovať aj s písomným testom z už spomínaných predmetov. Keďže zúčastnení PrV si uvedomovali vážnosť tohto preskúšania, boli dobre pripravení, o čom svedčia aj ich výsledky. Všetci zúčastnení PrV dosiahli hodnotenie „SPLNIL“, čo im bolo oznámené na záver počas vyhodnotenia zamestnania.
Po úspešnom absolvovaní preskúšania boli príslušníci odoslaní k materským útvarom.

Preskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZPreskúšanie PrV zaradených do misie ISAF z predmetov ZBZ

Autor: nrtm. Ing. Ján Kecskés , Foto: nrtm. Ing. Ján Kecskés - Dátum: 23.07.2012
Čítanosť: 11645
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share